+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi readers. Welcome to my blog. This is my blog, so please respect me. Thankyou :)


Entry About


Tagboard


put your shoutbox / cbox here .

Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


6Bestari
Thursday, June 14, 2012 | 11:03 PM | 0 like it


Hi guys :) Now amielia nk story story psal kelas amielia. Tngk title. Yeahh, kelas amielia 6Bestari. Ok kelas tu seriously best gilaa weyy. Seriouslyyy, best mcm thun lpas. Tpi thun ni best lgi kot sbb rmai yg sporting. amielia kann, nk pnggil someone tuu bukan pnggil dngn nma diaa. Mcm mcm nma gelaran dh amieliand the geng reka sndirik. Sometimes jaa pnggil nmaa. Yg bestnyaa, dorang tk kesah punnnn. Faris, kitorang pnggil diayam. Haha, lama dh kitorang reka gelaran tuu. Dri awal thun lgi. Hri ke 9 sekolah kot --' Kitorang pnggil dia ayam sbb .... err, adalahh sebab sebab tertentuu. Hihi :) Nadhirah pulak, kucing. Sbb muka dia mcm kucing. Comel k. Farra pulak, harimau dengan makcik sayur. Harimau tuu dh tk pnggil dh skrg. Sbb ada nma gelaran bruu. Ok, hrimau tuu budak lelaki kelas amielia yg rekaa. Dorang pnggil Farra harimau sbb dia ganas. Ganas tpi still ayuu. Hikhik XD Makcik sayur tuuu, amielia reka sendrii. Haha, tau sbb paa? Hri Isnin hrituu dia ada buat action. Ok, seriouslyy, action dia tu sebijik mcm makcik sayur. Mula mula tu dia geram jgak. Tpi skrg, dia dh ok dngn pnggilan tuuu. Now budak lelaki geng kelas 6Gigih pun pnggil dia mcm tuu. Kesian diaaaa haha. Then Hilmi, lurus bendul. Hilmi tu fakta ok. Kitorang pnggil dia lurus bendul sbb dia tersangatlah bendul. Ok tk tipuuuu. Nik Amir pulak, teletubies. Ohyaa, dia comel ohh mcm teletubies. Prangai dia pun mcm teletubies. Faiz Salman, itik. Yeahh itik. Sometimes klau dia gilaaa, dia akan jalan mcm itik. Lwak kot --' Suhail, tikus. But sometimes ja kitorang pnggil dia tikus. Hihi, dia pengotor sbb tu jdi tikus. Dinie, gorrila. Korng pun msti dh tau kn sbb pa? K, sbb dia fat XD Sorry Dinie :p But sometimes dia baikk ohh. Fatin pulak, singa haa. Ex siblings Farra. Hahaha. Dia pun ganas sbb tu yg boleh jdi ex siblings Farra. Ok, cukuplah tu kannn? Bulan 4 tu kann, kitorang celebrate birthday teacher Nazrah. Series best. Memang sporting ah classmate amielia time tuuu. Then hrituuu, time Jamuan Hari Guru. Lol, lgi lgi lgi lah best. Sporting gila babeng ah dorang time tuu. Main musical chair, kotak beracun. Best weyy. Tk boleh byangkan mcm mna lah thun depan kitorang berpisah. Tk leh bayangkan lngsung. I will miss them fucking damn.


Girls :'D


Boys :)


Older Post | Newer Post