+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi readers. Welcome to my blog. This is my blog, so please respect me. Thankyou :)


Entry About


Tagboard


put your shoutbox / cbox here .

Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Forever Happy XD
Sunday, June 17, 2012 | 7:31 PM | 0 like it

Hi hi :) amielia dh baik dngn ex amieliaa. Wohhh, happy wohh. Eceh, hahahaha. Hri Khamis malam, amielia bosan gilaaaa :O Dh bosan, amielia pun online la kannn? Dh online, tngok tkdak sorang pun kwan rapat amielia online. amielia pun pelik ahh. Then bru amielia ingat. Mlam tu ada tuiesyen kt skolah :O Kebetulan pulak, time tu ex amielia online. Haha, amielia punnn IM dia tnya dia dapat brpaa a. Then lpas tu trus baik. Hihi, syok wohh. Kitorang break sbb salah fham. Well, dia sklh lain, amielia sklh lain. Yelah, ada org mengadu yg dia suka kt bdk sklh diaa. Memang tk bengang ah kannnnn? Lpas budak tu ckp cm tu, amielia mintak break trus. Then, tdi tnya dia 'sekarang mcm mna dengan .....?' pstu dia reply 'mana ada apa apa. aku tk penah suka kt dia punn'. Lepas bca tuuu, rsa mcm errrr -.-' Tktau nk kata pa dahhh. amielia pun mintak maaf lahh. Lpas mintak maaf tu trus ok :) and now, klau online punn, selalu chatting dngn diaaaa.



Semalam Father's Day kannnn? Nk tengok gmbar amielia dngn abah amielia? Hahaha, nanti lahh. Tk rajin nk upload XD Semalam kaann, amielia tnya abah amielia ..

amielia : abah, hrini hari apa?
abah : hari ahad laa
amielia : memang la hri ahad. tapi hri apa?
abah : hari apa? aa, abah ingat dh. bila nk wish?
amielia : Happy Father's Day *peluk abah
abah : sepatutnyaa amielia yang kena beli hadiah kt abah.
amielia : aa? nsib ah, spa suruh abah pi beli ksut tu?
abah : meh hadiah cepat.
amielia : aa, tktau tktau *buat muka kt abah

Hahahaha. Semalam abah beli kasut kt amielia. Hihi, thankyouu abahh :)
Encik Aziz lagi hensem lagi cool, saya anakmu, Amielia Batrisya yang paling comel ni nk ucapkan Selamat Hari Bapa, abahkuuu yg tersayang XD Abah, amielia sayang abah smpai kiamat. You my hero :) Iloveyouu abah iloveyouu. Thanks sbb beli apa yg amielia mintakk. Sayang abah sangat sangat. Muahhhhhhhhhhhh.


Older Post | Newer Post