+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi readers. Welcome to my blog. This is my blog, so please respect me. Thankyou :)


Entry About


Tagboard


put your shoutbox / cbox here .

Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


Forever Young. Eh?
Wednesday, June 13, 2012 | 7:15 AM | 0 like it


Hi hi :) Nk update apa ni haaa? Ni update pun sebab ainin suruh :P Hihihihi. K stop it. Weyyy, nak update apa ni? Seriously takdak ideaaa. Ok, esok ada taskos panitia. aa, sumpah tk sukaaa. Dh la blik lewat. Esok taskos panitia BI. Teacher Azura cakap esok nak berkumpul dkat dewan n buat kt situ. Semua drjh 6 kumpul kt situu. Weyy, tk sukaaaa. Dok situ bukan nk bgi dok atas krusi kaaa. Ini, suruh bersilaaa. Kebas kaki kaki dok bersila saja tang tuuu. Dh laa lmaaaaaa :( Hmm, susahnyaaa hidup darjah 6 ni. Ok nvm. Ohaaaa, amielia dh jumpa pengganti diaaa *maybe. Oceceyy, haha. Ekceli tk couple pun. Cumamielia yg suka diaaa. Ok dia tk hensem sikit punn. So, jgan nk ngorat diaaaa XD Yeahh, amielia ckap yg betol kayy, dia tk hensem lngsung. Dia cuma comel hihi. Tapi kan, kan kannn. Nadhirah jahat oh. Diaa gelarkan budak tu 'Mamat Hensem'. Nadhirah tu memang. Sengajaaa. Sepak stgi kot lepas pi Melaka XD Seriously aa, budak tu comel. Comel sebab mata dia bulat :O Yeahh, amielia memang suka orang mata bulat ni. Comel woo. Hri Isnin dngn Selasa, amielia sakit mata. Ketumbit. Banyak classmates amielia cakap amielia usha orang mandi. Masyaallah, sabar je lah dngan dorang tuu. K, amielia tk usha orang mndi punn k? Cuma dijangkiti kuman jaaaa :'( Tpi hrini dk ok, yeayyy XD Hri Isnin tu terok o matamielia. Time rehat dia nmpk matamielia cm tuu, pstu dia gelak. Ok, dia kejam --' K, stop it. Dia rajin ohh. Dia yg bnyak tolong kwan kwan dia. Tpi kwan kwan dia tk tolong dia punn. Kesiann kn? Dia memang budak baik. Tpi dia mcm bler skit. Sikit. Sikit k, tk banyakk. 


Older Post | Newer Post